Novi Sad
10.07.2017.
14:00 > 13:45
Novosadska vlast neće odustati od Spensa, nego će pronaći rešenje da ovaj sportsko-poslovni centar opstane i pored velikih gubitaka.
  • Nervirach

    13.07.2017 22:19
    Lazar ima najbolje resenje. Podrzavam.
  • Mila

    13.07.2017 10:01
    MUUUU
    Milan Jaric sadasnji direktor je pravi covek za razmontiranje Spensa...muuuuu
  • Mlada vojvođanka

    12.07.2017 08:13
    Imam rešenje za SPENS:
    SRUŠITI SVE ONO ŠTO JE GRAĐENO DO JOGURT REVOLUCIJE, IZRAVNATI, BEHATONIRATI PA POČETI ISPOČETKA GRBAVIZACIJU DO LAZETELEČKACIJU SVE PREKO FESTIVALA U PORTI, PODGRAĐU, ĐAVI, ŠTRANDU, KAMENJARIMA I PEVALJKAMA NA TRGU PA NOVI SAD PREIMENOVATI U NAPREDNOSADSKI ŠANAC!
    Zašto šanac? Pa da barem ime podseća da je nekada ovde živeo i radio čestit i vredan svet na polzu svoje dece i njihove budućnosti, za razliku od ovih vlastodržaca koji su decu poslali u beli svet(eno ona zdravstvena ministarka svako veče priča preko skajpa s unucima u Portugaliji) i brinu samo kako da na njihove račune prebace što više love za svoje vladavine!
    I vuk sit i budale koje pristaju za sendvič ili platicu od par stotina evra na broju!









  • budala

    12.07.2017 00:27
    budali
    MOZDA CE SPENS IZVUCI iz krize ako dovedete jos kojeg savetnika ili direktora a otpustite jos kojeg radnika, dobitna kombinacija zagarantovana, ili od pokojnih radnika koeficijente podalite ulizicama a smanjite radnicima
    koeficijente
  • Racio

    11.07.2017 10:18
    Gde?
    Gradska vlast preuzela zemljište od SPENSa, skupo prodala i još se hvali. SPENS od tih novaca ni dinar nije dobio, a sada bi da ga zatvore i poruše. Pitam se gde će se mladi baviti sportom, pa i onim neprofitabilnim od kojih nema velike zarade od prodaje igrača. Gde će deca učiti plivanje i prve korake na ledu, stoni tenis i td.
  • wnj

    11.07.2017 10:09
    http://www.021.rs/story/Info/Biznis-i-ekonomija/166840/Kako-internet-ubija-trzne-centre.html
  • Direktorka

    11.07.2017 08:43
    Da je tokom godina sve održavano kao treba i da ga nisu vodile budaline koje su samo drpale, ne biste vodili ovakve dijaloge. SPENS ima mnogo potencijala, ali treba da ga vodi valjana ekipa koja zna šta je sport, biznis, kultura, održavanja takvih objekata, održivost. E, takvih nema već mnogo godina, zgrada se ne održava, umesto bazena se gura dino park, unutrašnji bazen propada, na sve strane rupe, nema vazduha, samo par valjanih firmi radi. Novi Sad je zaista prestonica kulture!
  • Vlada

    11.07.2017 08:22
    @Dule

    Zapravo, takav kakav postoji sad, stadion je stariji od mene tek jedno desetak godina, što bi možda bilo bitno u nekom magičnom svetu u kojem odvratni arhitektonski promašaji dobijaju na ceni s vremenom, ili u kojem se stadioni nikada ne ruše ili pomeraju kako se urbana sredina razvija. To malo slave i ugleda što klub 'Vojvodina' ima sasvim sigurno nije oličeno u toj na silu patriotski nazvanoj hrpi betona. Ono što u njemu jeste oličeno jesu sumnjivi noćni klubovi, divljanje huligana i njihovih kriminalnih organizacija i bezbrojni metodi maltretiranja svih koji žive i rade u njegovoj blizini. Sutra ga treba sravniti sa zemljom i zaboraviti.
  • gari

    11.07.2017 00:47
    @Nomad
    Prosto ne bi mogao više da lupaš. Pričaš kako ne bi mogli da obnove neke sitnice poput svlačionica, a ubeđuješ ovde u komentarima narod kako bi trebalo Spens srušiti i napraviti novi centar sa sličnom namenom. A odakle novac za tako nešto? Kao jeftinije je napraviti sve od temelja, nego ovo što već imaš da zakrpiš? Ma da... I na kraju - zar ti zaista veruješ da bi oni srušili Spens, i napravili na tom mestu nešto slične namene, a kvalitetnije? Odakle ti lova burazeru? :D A i sam znaš da sve što se sad gradi, sve je nekvalitetno, nema nikakve šanse da bi to nešto novo bilo kvalitetnije od današnjeg Spensa.

    Spens ne treba rušiti, treba popraviti ono što ne valja - da ne bi padale šipke i limovi ljudima na glavu, i treba popuniti one sve prostorije na prvom spratu koje tako bezveze zjape.
  • Baltazar

    11.07.2017 00:02
    Sto znaci da ce nastaviti da crpi gradsku kasu i bude teret grad umesto da se njegova namena promeni. Eto moze lepo cero Spens da se pretvori u gradsku upravu, tj da se u njega "ubace" poreska uprava, policija, komunalne sluzbe i sve ono sto gradjanima zaista treba, lepo na jednom mestu, relativno blizu vecem broju gradjana. Daleko lakse bi grad funkcionisao, smanjili se redovi i potreba da se pesaci nekoliko km ako te posalju po neki papir koji ti fali.
  • Debeli

    10.07.2017 23:42
    čuj, "odgovorni" Kružević...
    @ Milomir: Spens je konačno dobio odgovornog direktora koji se trudi da Spens podigne na viši nivo i izvuče iz krize , napred Milane uz tebe smo.

    Nevera od komentara!!! Čime se plaća ovakav komentar, sendvičima ili platom sa Rtv-a?
  • joca

    10.07.2017 22:35
    spens
    Ma u svim skoro javnim preduzecima su snsovci
  • Sojka

    10.07.2017 22:23
    Kuda je Milan Balac prosao sa plocicama ostao je samo pustos.
  • /

    10.07.2017 21:27
    /
    ma koji identitet grada i spens

    ko dolazi u grad da vidi to cudo spens?
    on je bio simbol gradskih crvenih kasti kojima je bilo na nivou da kazu kako su nesto kupili u butiku na spensu
  • Tamo amo

    10.07.2017 21:20
    IT
    Rešenje je prosto. Prekiniti sa partijskim zapošljavanjem, ponuditi besplatno prostor IT kompanijama kao kancelarijski prostor. IT je jedina zdrava i nezavisna industrija u gradu, tako da će oni ožive ostale delatnosti u samom SPENS-u. Preduzetnici će se takmičiti ko će im biti bliži. A plus programeri će dobiti prostor za fizičku aktivnost, bukvalno pored samog radnog mesta.
  • Milomir

    10.07.2017 21:00
    Spens
    je konačno dobio odgovornog direktora koji se trudi da Spens podigne na viši nivo i izvuče iz krize , napred Milane uz tebe smo.
  • Lazar

    10.07.2017 19:49
    A da mi ipak
    Razmontiramo partijsku gospodu, pa da biraju hop u Dunav ili skvik sa Miletića.
  • Novosadjanin

    10.07.2017 19:11
    Zalosno je da NS ima 2 (DVA) zatvorena bazena. SPENS i na Klisi. Ta mlogo nam je i to. Ajd jedan da zatvorimo.
  • gaga vuk

    10.07.2017 18:19
    IMA RESENJA
    Treba samo useliti javna preduzeca za koje se pkaca veliki zakup, i napraviti druge sadrzaje, sa svakog broila uzeti po pet dinara, postaviti dobru saradn ju sa fakultetom fizicke kulture, vratiti omladinu djake i studente da se bave sporto, organizovati pravi m,enandzment a ne partijske kadrove ali to je u domenu (MOLDDERA)
  • koka

    10.07.2017 18:10
    naci ce resenje...kao da se resenje izgubilo pa ne mogu da ga pronadju...evo samo sto nisu...rade timovi strucnjaka u smenama i traze i traze......koja demagogija i ponizavanje gradjana...kao da smo mi tu zbog njih i da su nasi zivoti nebitni...nista se ne dogadja osim ako neko ne moze nesto da "uzme" sa strane...
  • NS4Ever

    10.07.2017 18:01
    Skupilo se društvo botova
    Vidim ja da ovde pojedini navijaju da se proda građevinsko zemljište Spensa nekom investitoru iz Izraela koji će ga prodati nekom iz Južno-Afrićke Republike ili Rodezije,
    a sve zajedno finansirano parama penzionera preko Elektroprivrede, via Beograd-Kipar-AbuDabi.
    Lepe ste nadimke smislili, i jedno 4-5 vas se po partijskom zadatku ujedinilo da se ovde javlja i stvori tragediju Spensa.
    Klinci.... ima nas Novosađana koji to nikada nećemo dozvoliti.
    Kao i ono planirano uništavanje zelenila kod pumpe.
    Vreme je da se pokažu zubi takvima, koji bi samo da urnišu, uništavaju i prodaju.
    A ekonomije, rentabilnosti ni videli.
    Samo bi procente da smažu od zapadnih ideja. Ideja - gde nijedna hlebom ne hrani.
  • Milan

    10.07.2017 17:37
    Resenje
    Spens dati Televiziji Vojvodina i tako uslediti pare od pravljenja nove zgrade RTV eto rešenja.A te pare od nove televizije dati bolesnoj deci u dobrotvorne svrhe
  • BozidarMicic

    10.07.2017 17:27
    Čitam šta pišete i ne verujem
    Vi kao da niste Novosadjani? SPENS je deo identiteta ovog grada. SPENS je za razliku od ostalih tržnih centara mesto sa dušom gde ljudi mogu da se sretnu i pričaju. Drugi tržni centri su tako osmišljeni da to destimulišu i da sve bude okrenuto samo ka izlozima i trošenju novca. Da, SPENS je energetski neefikasan. SPENS-u je potrebno temeljno ulaganje u rekonstrukciju. SPENS ima potencijal da ima najveću površinu pod solarnim panelima u celoj Srbiji i da najveće gubitke, a oni idu na energente, anulira i da prdje u plus. SPENS ima termalni izvor, kada bi vratili upravljanje takvim izvorima energije lokalnim samoupravama, SPENS bi dodatno mogao da se finansijski konsoliduje. SPENS je sportski centar, dakle ako ne može da ima konkurentnost u odnosu na nove tržne centre po pitanju jakih brendova, onda mora da nadje svoje mesto na tržištu i da se preorijentiše na sport i na zdrav život. Zašto SPENS ne bi bio sportsko-tržni centar s prodavnicama sa sportskom opremom, sa zdravom hranom i kafićima i restoranima gde se promoviše zdravlje? Ako bi ponudil i edukativne sadržaje takve vrste, to bi privuklo ljude koji to interesuju, vežbače joge, sportiste i sve koji žele da se zdravo hrane. Setimo se organske pijace i koliko je ona dovodila ljudi, dok je zbog razloga o kojima ne bih ovde nisu ugasili,. Ali kad bi se intenzivirali takvi sadržaju SPENS bi mogao ne samo da opstane već i da donosi prihod, zatim tu je kongresni turizam i još mnogo drugih opcija.
  • Analajzer

    10.07.2017 16:56
    Kontrola
    Bazen prili;no doprinosi SPENS/u, da ne pominjem klizalište.
    Po vama bi to trebalo uništiti i preustiti nečijoj privatnoj inicijativi.
    A znamo kako bi tu prošli sportisti svih vrsta.
    Baj D vej, imamo grupe migranata na bazenu. Iz Begeša, baj Rent-A-Car.
    Iako ih policija temeljno kontroliše, neka ih devojke ne izazivaju.
    About kontrola policije, na Egzitu.... neki dan:
    - "Zatvaraj to, pusti ga nek ide, ovaj neviđeno smrdi!"
  • Inspektor Višekruna

    10.07.2017 16:52
    Eh
    Da ne gradite tržne centre na svakom uglu, SPENS bi bolje poslovao. Praznog poslovnog prostora na SPENS-ukoliko hoćeš, da se izdaje poslovanje bi bilo bolje, od sporta ne možete očekivati profit.
    Niste trebali graditi ni merkator a kamoli ovaj novi tržni centar odmah pored spensa. Gubitak SPENS-a će biti još veći. Vama kinta od investitora, a nama ostalima još veći gubitak koji će pasti na naše grbače.
  • Laki

    10.07.2017 16:38
    Najbolje
    bi bilo da se tu izgradi neka velelepna 20-to spratnica,naravno uz konsultacije sa nekim bizMismenima.A onda po redu i stadion.
  • spcv

    10.07.2017 16:34
    buducnost
    Treba reci i podsetiti ljude:

    Jos pre pocetka gradnje je postojao veliki broj strucnjaka koji je smatrao da je Spens nepotreban, enormi trosak, da nece vratiti ulaganje, da ce propasti.
    Nisu ih slusali.

    Sad na stranu to sto je iste godine otvoren most, Spens i pozoriste, niko tad nije slusao.

    Napravili pozoriste (urbicid) unistili najlepsu ulicu u NS.
    Ne slusaju ni sad za onog hibrida sto ce nici u centru.
    Nema veze.
    Vreme pokaze ko je bio u pravu.

    Ne pokvari vlast i novac coveka, on samo pokaze svoje pravo lice a njegovi praunuci zbog toga ispastaju. Reci moga dede...a deda je bio paor.
  • Dule

    10.07.2017 16:28
    @Vlada
    Taj stadion je barem 50 godina stariji od tebe i spensa i predstavlja klub i sportsko drustvo koje u Novom Sadu postoji duze od 100 godina, i postojalo je i pre 20ak jadnih kvazi navijaca, a postojace i posle njih. To svoje destruktivno ponasanje najbolje da ponudis nekoj stranci ili gradjevinskim profiterima.
  • ja

    10.07.2017 15:57
    resenje
    Kaze nacice resenje Pa sto ga do sada nisu nasli Inace sluzi samo da se zaposle stranacki poslusnici
  • spens=rusevina

    10.07.2017 15:51
    Kad budu otvorili Nepi, spens ce izgledati kao da su ga bombardovali 1999. Uostalom nije ni tako beskorisan. Eno legu se generacije golubova u njemu jer zderu ono sto gospoda kupi kod zekija pa sa uzivanjem baci na zemlju, naravno da su gov..a svuda. Sportski centar gde krov prokisnjava u bazen, tu se igra u hladnim dvoranama, prazni lokali puni suta i djubreta, prozori i stakla su toliko prljavi da iskreno verujem da ako se ikad neko bude posekao na tu gvozdjuriju, ima odma' da fasuje trovanje krvi. To sto se mindzament smenjuje kako vetar duva, ne znaci da ce roditi lovu za opstanak samo razmisljanjem i ispijanjem kafe. Naravno da grad boli uvo da im da dinara. Dakle sedi disi ni za disi nisi.
  • Milos

    10.07.2017 15:49
    da da
    Naravno da nece "razmontirati" spens jel ga oni nisu ni "namonirali",nije im to deda ostavio da pa da rade sa njim sta hoce... A sto se tice toga da subvencionisu sport,bolje nek kazu koliko to grad subvencionise a koliko spens iz svoje kase finansira i pokriva troskove tog istog sporta pa ce i razumeti zasto spens posluje sa gubitkom,naravno tu su i partijska zaposljavanja kao i u drugim javnim preduzecima,politicka namestanja tendera i ostalo :) kao i svuda
  • Rade

    10.07.2017 15:47
    Stadion i spens podhitno zbrisati sa lica zemlje na stadionu i oko njega sve sami krimosi nema postenog coveka da je seo tamo a spens finansiraju gradjani koji i onako imaju male zarade efekat nula zabomladinu i sport
  • NS

    10.07.2017 15:42
    @Građanin
    Da zapad slušamo, ne bi gajili kučiće od dva kilograma već bi imali po troje, četvoro dece - imali bi od čega da ih hranimo umesto da hranimo partijske spomenike. Kanada je baš propala zemlja, ljudi loše žive, nema socijalne politike, samo grabe za parama? Nešto si kolega pobrkao. Ne mere se deca i građevine istim merilom.
  • Podbarac Original

    10.07.2017 15:35
    Prevazidjeno nastavak
    Ovim prica nije zavrsena.Mnogi klubovi koji koriste usluge Spensa takodje nisu samoodrzivi jer zahtevaju pomoc drustva tj.republike,pokrajine ili opstine da iz budzeta daje pare za njih a tu ne mozete svima izaci u susret.Kada je bilo para u privredi i biznisu niko nije ni trazio drzavne pare jer im nisu ni trebale,ova divlja privatizacija je unistila mnoge drzavne firme a vecina privatnih jebva drzi glavu iznad vode i nije u mogucnosti da nikoga sponzorise.Na mnogim starim fotografijama sa Spensa mozete videti kajrone oko igralista gde mnoge firme vise ne postoje,skoro 90% njih.Dodatni udarac Spensu ce biti izgradnje novog trznog centra pored Spensa sa svezim kapitalom i sadrzajem gde ce Spens postati ruina i nikom interesantan,kao npr.zgrada Radnickog univerzitea i kao vruc krompir niko nece hteti Spens.Kruzevic prica bezveze,vise politicki nego realno,Spens ce ili pasti ceo na budzet grada ili ce promeniti namenu ili cak privatizovati ali u ovo ne verujem,ovakav kakav je ne treba nikom.Jednostavno,objekat ima skoro 40 godina i PREVAZIDJEN je u svakom smislu.
  • Nomad

    10.07.2017 15:35
    @Milan

    SPENS je oduvek bio jedno od onih javnih preduzeća gde se uhlebljavaju politički kadrovi. Da li je normalno da u jednom takvom objektu imaš direktora koji ima 3-4 pomoćnika i zamenika? Ili kao nedavno što sam bio oko 11 sati - u računovodstvu sedi šestoro njih i čavrlja?

    Da, SPENS jeste koristan - ima raznih sajmova, sportske objekte, niko to ne spori. Ali čak i da ostavim pitanje broja zaposlenih sa strane, koje je rešenje za redukciju komunalnih troškova SPENS-a i stvaranjem profitabilnog preduzeća?
    Teoretski, na krovnu konstrukciju mogu da se postave solarni kolektori, pa da se oni koriste za zagrevanje vode za bazen i grejanje. Ali zbog ogromnih staklenih površina i dalje imamo ogorman gubitak toplote.
    Dalje, infrastruktura nije sjajna - oko zatvornih bazena malo-malo pa nešto curka, svlačionice su svuda funkcionalne, ali poprilično zastarele.

    Postoji rešenje, ali odakle ga isfinansirati? Takvi specifični objekti zahtevaju pre svega stručni kadar koji će umeti da ih napravi profitabilnim. Postoje škole za menadžere sportskih objekata, ali ko od trenutnih čelih ljudi ima završenu takvu školu? Najverovatnije niko.
  • Tmina sa Telepa

    10.07.2017 15:33
    Kako smo tupavi, ubedice nas da nikada nije valjao. Najlakse je rusiti tudje. U vreme svih inflacija, ratova, svetskih kriza niko nije pomenuo spens. Sada kada "nezadrzivo prosperiramo", treba da rusimo ono sto je drugi gradio i da prodajemo svaki pedelj grada.Srusice ga. Ova satro borba za ocuvanje je zvaka za tupave Srbe. Ili ce reci da nisu uspeli, a borili se jako. Ili ce reorganizacija biti takva da niko nece moci da ispuni uslove da koristi bilo sta sa spensa, pa ce sami gradjani reci da ga ruse. Kada naguras trostruko vise ljudi da rade tamo, onda je logicno da ce biti u minusu. I kada lokali budu skupi ko da na menhetnu zakupljujes od tri ara butik.
  • Podbarac Original

    10.07.2017 15:22
    Prevazidjeno
    Kakve umne reci ovog Kruzevica,cudi me da je uspeo i da procita i zapamti Kanada i Nemacka jer je njemu i Telep inostranstvo s obzirom da je sa Grbavice.
    Spens je odavno prevazidjen i prostorno a i vremenski. on je gradjen u doba samoupravnog socijalizma kada se drukcije posloval0,ne na trzisnim principima vec na dogovornoj ekonomiji.Lokali su nekada najskuplji bili na Spensu i dok su bili atraktivni prosto su se utrkivali ko ce tu da iznajmi lokal.Mnogi privatnici su jos pre 20-tak godina govorili da cim dodje malo jaca konkurencija da ce brzo Spens osetiti sta je trzisna utakmica i da nece biti spreman na to.
    Tako je i bioi,krenuli su razni trzni centri od kojih neki nisu zaziveli u potpunosti:Pariski magazin,Apolo,Lupus... do onih koji su direktno uticali na Spens:Mercator,Big kao i veliki hipermarketi:Roda,Univerexport.....Dodatno ga je urusilo partijsko upravljanje i prekomeran broj zaposlenih kao i dugogodisnje ne ulaganje pa je objekat preskup i neefikasan tj.nije samoodrziv nego zivi od subvencija.
  • Zivan

    10.07.2017 15:17
    Od starta SPENS je veliki gubitaš i urbanističko- ekonomski promašaj. Što pre ga razmontiramo i oslonimo se na manje objekte, primerenije potrebama novosadkih klubova, ostaće više novca za tekuće funkcionisanje sportskih klubova.
  • Građanin

    10.07.2017 15:11
    @Nomad
    Dakle, pametno na zapadni način i po tebi rentabilno rešenje je rušiti tu betončinu pa na tom mestu graditi novi?
    A zatim, na prvi zahtev nekog iz komentara kako, eto nemamo gde da održavamo mega Cecine koncerte - graditi nešto novo? Na nekom parčencetu zemljišta koje vlast nije prodala?
    Recimo, u Šangaju?
    Da vam čika kaže nešto. Deca nisu rentabilna. Bacanje para.
    Da zapad slušamo, samo bi kučiće gajili, one do 2kg. Oni su rentabilni.
    Ne može sve na svetu biti rentabilno, taman, zgodno i sa svim mogućim pravima.
  • Milan

    10.07.2017 15:08
    Evo ću se rasplakati od brige ove vlasti za NS gradjane! Oni brinu o nama i pride o SPENS-u tako što će to razbucati ili prodati privatnicima koje onda ne možeš naterati da čuvaju kupljeno, već mogu sve da sruše i dobiju mesto za još jedan trgovački šopljeni centar! Pa će da se hvale kako će pride da tu zaposle još koju stotinu sirotana da za 200€ crnče po 10h dnevno, sedam dana u nedelji...i jednim udarcem ubiti 3 TRI muve! Blago nama sve nam napreDNO!
  • Steva-NS

    10.07.2017 15:05
    Šta je sve obećano , a ipak se desilo ! Veruj keru , ne veruj novinskom štivu !!!
  • Vlada

    10.07.2017 15:02
    Valjda bi prvo trebalo da se razmontira stadion Vojvodine. Arhitektonsko ruglo, dom drugorazrednog kluba u trećerazrednoj nacionalnoj ligi, zbog kojeg se huligani okupljaju u sred stambenih četvrti, a normalni građani, ugostitelji i prodavci moraju da trpe zabranu alkohola na dan utakmica zbog primitivne rulje.
  • Milan

    10.07.2017 15:00
    @Nomad
    Ajd keve ti objasni odakle ti ideja da imaju barem duplo vise zaposlenih nego sto je potrebno?! Kako znas da je bas duplo i kako znas koliko treba?
  • saner

    10.07.2017 14:58
    Ako smo spali, a izgleda da jesno, na to da jedan Srdjan Kruzevic bilo sta odlucuje u ovom gradu, sem koliko moze da kosta odelo ili gace "ispale iz kamiona" negde u Italiji recimo, onda smo dotakli dno...
  • pišanjak

    10.07.2017 14:47
    uriniranje
    I Kruzević voli napredno da piša po naciji......
  • nss

    10.07.2017 14:47
    nss
    nasi mozgici ce naci resenje i pokazati glupavim nemcima i kanadjanima kako se zbrinjava stranacki kadar a narod sve to placa
  • pajo patak

    10.07.2017 14:39
    kokos ili jaje
    Joga treba prvo razmontirati
  • marko

    10.07.2017 14:25
    Da li je ovo lagano pripremanje javnosti šta nas očekuje za koju godinu? Sada je pitanje jel jači privatni kapital ili dalje uhlebljenje partijskih kadrova.

    Spominju se Nemačka i Kanada, a gde smo mi infrastrukturno od njih. Da li bi potencijalno gašenje značilo da drugi grad u zemlji ostaje bez ijedne pristojne sportske hale, klizališta...
  • Nomad

    10.07.2017 14:20
    Znači jedna Kanada i Nemačka nisu našle rešenje, ali naši partijski stručnjaci...

    SPENS je nerentabilan jer:
    - imaju zaposlenih bar duplo više nego što je potrebno
    - energetski je neefikasan

    Ova druga stavka treba ustvari da bude prva - konstrukcija koja zahteva konstantno održavanje, rasipanje toplote u zimskom periodu je ogromno, zastarela infrastruktura... Da ne nabrajamo dalje.

    Da SPENS treba razmontirati i zameniti ga modernim sportskim centrom.
  • Kiklop

    10.07.2017 14:13
    Jel to u stilu "ne pada mi na pamet da se kandidujem za predsednika" ili "niko neće dirati penzije"... ??? Sve u stilu SNS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna